30% POPUST s kodo SALE
30% POPUST s kodo SALE
30% POPUST s kodo SALE
30% POPUST s kodo SALE

Vsi izdelki

Vsi izdelki

UGODNI PAKETI

UGODNI PAKETI
NAKUPOVALNA KOŠARICA
V vozičku ni artiklov

Kako izbrati pravo kremo za kožo glede na vaš tip kože?

Ako si správne vybrať pleťový krém podľa typu pleti?

Nega kože je pomemben vidik vsakodnevnega lepotnega rituala. Za doseganje optimalnih rezultatov pa je nujno izbrati kremo za kožo, ki je prilagojena specifičnim potrebam naše kože. V tem podrobnem vodniku si bomo ogledali, kako izbrati pravo kremo za obraz za suho, mastno, mešano in občutljivo kožo.

Suha koža

Če je vaša koža suha in napeta, poiščite kremo z intenzivno hidracijo. Poiščite sestavine, kot sta hialuronska kislina in glicerin, ki pomagajo ohranjati vlago v koži. Odlična izbira za bogato hidracijo so tudi kreme z oljnimi sestavinami, kot sta mandljevo ali avokadovo olje.

Mastna koža

Za mastno kožo, nagnjeno k aknam, poiščite kreme z lahko in nekomedogeno teksturo. Poiščite izdelke s salicilno kislino ali niacinamidom za pomoč pri uravnavanju proizvodnje sebuma. Matirne sestavine, kot sta kaolin ali cinkov oksid, lahko pomagajo absorbirati odvečno maščobo.

dnevna krema

Mešana koža

Če imate mešano kožo z različnimi predeli, ki zahtevajo različno nego, poskusite izdelke na osnovi gela ali vode, ki kožo navlažijo, ne da bi jo obtežili. Lahke formule z antioksidanti, kot je vitamin E, lahko pomagajo ohranjati kožo sijočo in navlaženo.

Občutljiva koža

Za občutljivo kožo je nujno, da izberete kremo brez dražečih snovi, kot so parfumi ali barvila. Poiščite izdelke z oznako "za občutljivo kožo" in s kratkim seznamom sestavin. Kreme, ki vsebujejo izvleček aloe vere ali ovsa, lahko pomagajo pomiriti razdraženo kožo.

Pri izbiri kreme za kožo je ključnega pomena poznati potrebe vaše kože. Podroben vpogled v sestavo in primernost izdelka za vaš specifični tip kože lahko bistveno izboljša učinkovitost nege. Ne bojte se eksperimentirati z različnimi izdelki in ne pozabite, da lahko sezonske spremembe zahtevajo tudi prilagoditev vaše rutine nege kože. Z redno in pravilno nego boste dosegli zdravo in lepo kožo.

DOSTAVA

V 3 DNEH
BREZPLAČNA POŠTNINA

NAD 30€
NARAVNA
SESTAVA