30% POPUST s kodo SALE
30% POPUST s kodo SALE
30% POPUST s kodo SALE
30% POPUST s kodo SALE

Vsi izdelki

Vsi izdelki

UGODNI PAKETI

UGODNI PAKETI
NAKUPOVALNA KOŠARICA
V vozičku ni artiklov

Dvofazno čiščenje kože – ključ do lepe kože

Dvojfázové čistenie pleti - kľúč ku krásnej pleti

Lepotica, vlagaš ogromno denarja v kozmetiko, a ne zato, da bi se znebila redkih izpuščajev, ki se vedno znova pojavljajo? Težava je lahko v nepravilnem čiščenju kože. Če kože ne očistite temeljito, ostanejo pore zamašene, kozmetičnega izdelka ne morejo kar najbolje izkoristiti, nastanejo izpuščaji. A rešitev je preprosta – dvofazno čiščenje. Naj vas dvobesedno ime ne prestraši, to je kos torte in pokazali vam bomo, kako. ⁠⁠

Zakaj je dvofazno čiščenje pomembno?

Povedali vam bomo zakaj. Vaša koža je edino mesto na telesu, ki je nenehno izpostavljeno onesnaženju in bakterijam. Ne glede na to, ali gre za prah na ulicah, bakterije na vašem mobilnem telefonu ali sonce, je vaša koža nenehno pod stresom. Vse to vpliva na njeno zdravje in videz. In če je vaš cilj lepa koža, čiščenja ne morete preskočiti. Le čista koža se lahko pravilno regenerira in sprejme vse aktivne snovi iz kozmetike.

dvofazno čiščenje

Kaj je dvofazno čiščenje?

Kot že ime pove, bo šlo za čiščenje, ki bo vsebovalo dve fazi oziroma dva koraka. V prvem koraku z obraza odstranimo ličila. Lepotica, pozabi na to, da zaspiš brez odstranjevanja ličil, ta čas je mimo. Za odstranjevanje ličil izberite izdelek, ki vam je najbolj všeč. Naj bo to micelarna vodica ali mleko za odstranjevanje ličil, izbiro prepuščamo vam. Všeč nam je olje ali balzam za odstranjevanje ličil , zanj ne potrebujete nobenih vatiranih palčk, vodoodporna maskara pa se odstrani v dveh sekundah.

Zdaj, ko ni več ličil, prihaja faza številka dve. Kožo je treba očistiti tudi znoja in sebuma, za to pa so najboljši čistilni geli . Na voljo je veliko kakovostnih izdelkov, zato naj vas ne bo strah preizkusiti različne znamke in vrste, dokler ne najdete svojega najljubšega. Tako očiščena koža je pripravljena vsrkati vse aktivne snovi, ki jih najdemo na primer v naši Venev maski .

Venev maska

NASVET: Dvofaznega čiščenja vam ni treba vključiti v jutranjo in večerno rutino. Za jutranje čiščenje kože izberite nežno vlažilno čistilo in v večerno nego kože vključite dvofazno čiščenje kože.

Končano, pravkar ste spoznali čare dvofaznega čiščenja kože. Včasih lahko že najosnovnejši koraki pri negi kože veliko spremenijo. Preizkusite dvojno čiščenje in dvignite svojo rutino na višjo raven.

DOSTAVA

V 3 DNEH
BREZPLAČNA POŠTNINA

NAD 30€
NARAVNA
SESTAVA