30% POPUST s kodo SALE
30% POPUST s kodo SALE
30% POPUST s kodo SALE
30% POPUST s kodo SALE

Vsi izdelki

Vsi izdelki

UGODNI PAKETI

UGODNI PAKETI
NAKUPOVALNA KOŠARICA
V vozičku ni artiklov

Maske iz blaga – to morate vedeti o njih

Látkové masky - Toto by si mala o nich vedieť

Velike priljubljene pri samooskrbi so maske iz blaga. Kar zadeva udobje, svojo vlogo opravijo 100%, moramo priznati, da je zelo prijetno po napornem dnevu postaviti noge in si na obraz nadeti masko iz blaga. Če pa ste eden tistih ljudi z občutljivo kožo ali če imate težave z visokokakovostno sestavo kozmetičnih izdelkov, je to nekaj stvari, ki jih morate vedeti o maskah iz blaga.

Maske iz blaga in njihove prednosti

Nesporna prednost mask za enkratno uporabo je dejstvo, da koži zagotavljajo takojšnjo hidracijo, prinašajo občutek sproščenosti in delujejo osvežilno. So tudi zelo praktični izdelki, saj jih je enostavno shraniti in jih lahko vržete v torbo ali zapakirate v kovček.

lat maska

Slabosti

Po drugi strani pa je njihova slabost, da ustvarjajo veliko količino odpadkov in s tem obremenjujejo okolje . Večina mask iz blaga je plastičnih in primernih samo za enkratno uporabo. Hkrati je njihova sestava zelo različna, nekatere maske lahko vsebujejo visokokakovostne aktivne snovi, druge lahko vsebujejo tudi škodljive kemikalije , o katerih morate prebrati, preden jih nanesete na kožo. Še posebej so lahko problematični za občutljivo kožo, ki se ne odziva dobro na umetne kemikalije. Če boste torej posegli po maski iz blaga, se izogibajte njenim najcenejšim alternativam in vedno upoštevajte sestavo.

Večnamenska maska

Vseh mask iz blaga seveda ne moremo vreči v eno vrečko. Včasih si s tem izdelkom privoščimo tudi dan samooskrbe in s tem ni nič narobe. Za vas pa imamo alternativo, ki vsebuje visokokakovostne sestavine, kožo takoj globinsko nahrani, njen nanos in odstranitev pa imata popoln wow učinek, magnetno masko Venev .

venev set

Zahvaljujoč edinstveni sestavi maska ​​prodre globoko v pore, očisti kožo nečistoč, jo pomiri in naredi svežo in navlaženo. V njegovi sestavi boste našli kakovostne sestavine, kot so vitamin C, hialuronska kislina, čebelji vosek, kolagen, črnomorsko blato in jojobino olje. V primerjavi z maskami iz blaga bodo zdržale veliko dlje , saj je vsebina paketa dovolj velika za več nanosov.

Verjamemo, da vsakemu nekaj pristaja drugače, zato izberite masko, ki vam najbolj ustreza, lahko pa jih kupite več. In če ste že ponosni lastnik seta Venev, vam bomo hvaležni, če nam na spletni strani zapišete oceno. Za več nasvetov nas spremljajte na družbenih omrežjih .

DOSTAVA

V 3 DNEH
BREZPLAČNA POŠTNINA

NAD 30€
NARAVNA
SESTAVA