30% POPUST s kodo SALE
30% POPUST s kodo SALE
30% POPUST s kodo SALE
30% POPUST s kodo SALE

Vsi izdelki

Vsi izdelki

UGODNI PAKETI

UGODNI PAKETI
NAKUPOVALNA KOŠARICA
V vozičku ni artiklov

Hitra jutranja rutina nege kože z Venevom

Rýchla, ranná skincare rutina s Venev

Bodimo iskreni do sebe, med delovnim tednom ni časa za jutranjo rutino v 20 korakih. Pogosto se premikamo po prostoru z zaprtim očesom in poskušamo vse dohiteti. Vemo, da je zjutraj premalo časa, zato smo za vas pripravili preprosto rutino, ki jo boste imeli pripravljeno v 5 minutah.

Prvi korak: Čiščenje kože

Začnite z nežnim čiščenjem obraza. S čistilnim gelom odstranite nečistoče, ki so se nabrale čez noč. Količino izdelka v velikosti graha nanesite na navlaženo kožo in kožo enakomerno očistite s krožnimi gibi. Nato kožo sperite z mlačno vodo. Ta korak ga pripravi za absorpcijo drugih izdelkov.

Drugi korak: osvetlite kožo z vitaminom C

2-3 kapljice in končano. Vitamin C je odlična izbira za jutranjo rutino, saj se hitro vpije, koža pa popolnoma sije . Izdelek lahko nanesete neposredno na obraz ali pa ga najprej nežno segrejete v dlaneh in nato roke z izdelkom nežno pritisnete na kožo.

komplet za nego kože

Tretji korak: hidracija in zaščita

In prihaja konec 3-stopenjske rutine. Nanesite lahko vlažilno kremo, ki vsebuje zaščitni faktor. Na ta način ne samo hidrirate kožo, ampak jo tudi zaščitite pred škodljivo sončno svetlobo in modro svetlobo zaslonov. Voilà, vaša koža je popolnoma nahranjena, navlažena in zaščitena.

Jutranja rutina nege kože je lahko preprosta, a učinkovita . Ključno je, da se osredotočite na osnovne korake, ki so potrebni za čiščenje, hidracijo in zaščito kože, in prav to ponuja naš komplet za nego kože Venev .

S temi preprostimi koraki lahko vsako jutro ustvarite odlično podlago za svežo in lepo kožo. Vendar ne pozabite, da je doslednost ključ do dolgoročnih rezultatov, zato se redno držite jutranje rutine!

DOSTAVA

V 3 DNEH
BREZPLAČNA POŠTNINA

NAD 50€
NARAVNA
SESTAVA