30% POPUST s kodo SALE
30% POPUST s kodo SALE
30% POPUST s kodo SALE
30% POPUST s kodo SALE

Vsi izdelki

Vsi izdelki

UGODNI PAKETI

UGODNI PAKETI
NAKUPOVALNA KOŠARICA
V vozičku ni artiklov

Hidracijska osnova - pantenol

Základ hydratácie - Panthenol

Pozdravljena lepotica, bi rada izvedela več o svetu nege kože? Vas zanima, katere sestavine v kozmetiki imajo številne prednosti? Pripravite se na pospešeni tečaj, kjer vam bomo predstavili sestavino, ki je zelo koristna za vašo kožo.

Pantenol, pogosto imenovan tudi provitamin B5, je postal sestavni del številnih kozmetičnih izdelkov in to povsem upravičeno. Oglejmo si nekaj njegovih glavnih prednosti:

Intenzivna hidracija:

Pantenol je znan po svoji sposobnosti ohranjanja vlage, kar je zelo pomembno za globinsko hidracijo, zaradi katere koža ostane mehka in prožna. Hidrirana in nahranjena koža je nato videti mlada in sveža.

Regeneracija in zdravljenje:

Pantenol ima močne regenerativne lastnosti, kar pomeni, da lahko pomaga pri celjenju manjših ran, razdraženih predelov in pri odstranjevanju suhih madežev na koži. Za občutljivo kožo deluje pantenol kot zdravilni balzam, ki jo ščiti in podpira v procesu regeneracije .

Protivnetni učinki:

Za ljudi z občutljivo ali problematično kožo je lahko odlična izbira kozmetika, ki vsebuje pantenol. Njegove protivnetne lastnosti lahko pomagajo zmanjšati rdečico in razdraženost , pomirijo kožo in jo naredijo mehko na dotik.

dnevna krema venev

Učinek proti staranju:

Pantenol pomaga zmanjšati vidnost drobnih linij in gub ter tako prispeva k ohranjanju mladostnega videza. Obnavlja kožo in spodbuja nastajanje kolagena , ki je ključni element za ohranjanje prožne in mladostne kože.

Varno za vse tipe kože:

Pantenol velja za varnega za vse tipe kože, vključno z občutljivo in alergično kožo. Je vsestranska sestavina, ki zagotavlja koristi brez tveganja draženja.

Pantenol vaši koži prinaša veliko koristi, zato smo se odločili, da ga dodamo naši vlažilni dnevni kremi , ki poleg vlaženja kožo tudi ščiti pred sončno svetlobo in modro svetlobo. Ne glede na tip kože ali starost je lahko kozmetika, ki vsebuje pantenol, pravi korak do kože, na katero boste ponosni.

DOSTAVA

V 3 DNEH
BREZPLAČNA POŠTNINA

NAD 30€
NARAVNA
SESTAVA